UA-129381906-1 Over ons – Deinterieurhersteller.nl

Over ons

Sinds meer dan 7 jaar is DE INTERIEURHERSTELLER actief in Midden-Nederland.

Naast de diverse spotrepairs, verzorgen wij ook de gedeeltelijke of complete stoffering van autostoelen, boot/caravankussens, bureau- eettafelstoelen etc. Ook voor het interieurwerk bij restauratieprojecten aan oldtimers en klassieke schepen kunt u bij ons terecht.

Voor het deels herstofferen van autostoelen heeft DE INTERIEURHERSTELLER een unieke dagservice. Mits het benodigde materiaal op voorraad is, wordt uw stoel ’s morgens gehaald en nog dezelfde dag weer afgeleverd! Desnoods op kantoor, zodat er geen werkdag verloren gaat!

U kunt bij ons ook terecht voor het opnieuw met leer bekleden van stuurwielen voor auto’s, boten, campers en vrachtauto’s. Met stiksel in de kleur van uw keuze en snel geleverd.

Hiernaast leveren wij prachtige automatten, exact op maat, eventueel met eigen logo en tegen een scherpe prijs.

Herstel vindt in de regel op locatie plaats: bij u thuis, garage, kantoor of bijv. op de camping. Heeft u interieurschade ten gevolge van een ongelukje? DE INTERIEURHERSTELLER werkt samen met een aantal grote verzekeraars en verstuurt in sommige gevallen de rekening rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij.

Interieurschade is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij DE INTERIEURHERSTELLER gaat dit samen. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor het herstelproces, maar ook voor de klant.

DE INTERIEURHERSTELLER staat voor service, kwaliteit en snelheid. Meestal kan er binnen enkele dagen een afspraak gemaakt worden voor reparatie, waarna u in de meeste gevallen direct weer gebruik kunt maken van het herstelde object.
Neem gerust contact met ons op of stuur vrijblijvend een foto van het te repareren object.

John van Oudheusden
DE INTERIEURHERSTELLER
Mobiel: 06 - 53 126 725
E-mail: info@deinterieurhersteller.nl
URL:  www.deinterieurhersteller.nl